Ett vackert trägolv gör skillnaden

Trägolv kan levereras i de flesta olika träslag och lyfter inredningen och känslan i ditt hem. Ingenting slår den behagliga känslan av att få känna ett riktigt trägolv under sina fötter.

Ett riktigt trägolv höjer både helhetsintrycket och värdet på ditt hus/lägenhet.

Ett vanligt parkettgolv kallas för lamellparkett, där det översta lagret består av riktigt trä.

Skivan har en baksida av furufanér och ett mellanskikt av spånskiva eller tvärgående lameller. N.T.S slipar & lägger Fiskbensparkett, Ekparkett, Askparkett, Lönnparkett, Furuparkett, skeppsgolv med mer.

 

N.T.S Utför även slipning & lagningsarbeten i alla trägolv & bänkar/bord då vi kan alltifrån byte utav stavar till byte av lameller samt undergolv.

 

Till företag kan N.T.S erbjuda en utarbetad prislista så att sammarbetet blir smidigt och enkelt.

Golvslipning

Att slipa om golven istället för att byta ut den gamla slitna parketten är ett sätt att få fina golv. De flesta parkettgolv går att slipa om, så länge det finns ett slitskikt på minst cirka 2,5 mm. 

Fiskbensparkett


Massiv parkett i stavar kan läggas i 100-tals olika mönster och med friser och bårder.
Det vanligaste och mest klassiska mönstret i Stockholm är fiskbensparkett.
Golvet slipas och behandlas efter läggning. Denna typ av parkettgolv är de mest önskvärda och har längst livslängd.
Standard på stavparkett är 16*68*408 med en fris på 16*68*204 men vi kan även tillverka andra dimensioner enl era önskemål.

Lamellparkett


Har en lamelluppbyggd stomme och är oftast av plywood 10 mm+4 mm massiv trä samt färdigbehandlad ytbehandling. Denna typ av parkettgolv finns i de flesta träslagen och i alla möjliga ytbehandlingar.
Parkettläggning med lamell parkett kräver plan och jämna undergolv innan inläggning.
 

Industriparkett

Massiv ekparkett på kant, 16 el 20 mm massiv trä. Denna typ av parkett är extremt slitstark och slipas och behandlas efter inläggning.

Före
Efter